ÇOCUKLAR TEHLİKEDE!!!

2
0

LGBT sapkınlığı çocuk kanallarına kadar indi. Cartoon Network’te öpüşen erkekleri çocuklara izlettiler. LGBT sapkınlığına özendirici içerikleriyle bilinen ve Türkiye’de de faaliyet gösteren ABD’li çizgi film kanalı Cartoon Network, Instagram hesabında aile yapısını hedef alan bir içeriğe daha imza attı. İki erkeğin öpüştüğü görselin paylaşıldığı ve “Bu ikonik çiftlerle Onur Ayı’na başlıyoruz” ifadelerinin kullanıldığı gönderiye tepki yağdı.

Cartoon Network, Disney Plus, Pixar gibi çocuk kanalları sosyal medya hesaplarında da mütemadiyen LGBTİ’ye verdikleri desteği açık açık dile getiren paylaşımlar yapıyorlar.

Küresel şer güçler, toplumu ifsat etmek için öncelikle aileyi ve çocukları hedef almaktadırlar. Bunu da film, çizgi film, sinema, sanat ve müzik gibi cezbedici kültürel faaliyetler üzerinden yapmaktadırlar.

Islah edici Vakıf-Dernek-STK olarak bizlerin bugün için en büyük sorumluğu, bu tuzakları önceden öngörüp tedbirler geliştirmemizdir.

Tedbirlerin en etkilisini alması gereken, başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile RTÜK olmak üzere tüm yetkililere, Umran Kültür ve Medeniyet Hareketi olarak çağrıda bulunuyoruz!

Türkiye’de de faaliyet gösteren ABD’li çizgi film kanalı Cartoon Network gibi, aileyi ve çocuklarımızı ifsat edici yayınlar yapan tüm TV kanallarına karşı tedbirler alınmalı; bu tedbirlere riayet etmeyenler ise mutlaka KAPATILMALIDIR…

Henüz Vakit Varken…

 

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir