Açıklama: ZALİMLERİN ZÜLMÜ ER YADA GEÇ SON BULACAK, TÜM ZALİMLER DÖKTÜKLERİ KANDA BOĞULACAKLARDIR

2
0

“Kudurmuş Köpek”* Eşkıya İsrail dün gece hem Gazze’ye hem de Refah’a hava saldırısında bulunarak Refah’ta 40 Sivil(Yanarak) olmak üzere toplam 100 civarında, masum vatandaşın şehit olmasına sebebiyet vermiştir.

Al Jazeera, “İnsanlar diri diri yandı!” diyerek saldırının boyutunu açıklarken hiçbir vicdani ve insani duygu taşımadan şeytani ittifakın üyelerinden ABD ve Almanya ise İsrail’i aklamaya çalışmıştır. Filistin Enformasyon Bakanı ve Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne İSE yaptığı açıklamada, “İsrail işgal ordusunun Refah’ta yerlerinden edilenlerin çadırlarını kasıtlı olarak hedef alması, tüm sınırları aşan bir katliamdır ve Filistin halkını hedef alan bu suçların derhal durdurulması için acil müdahaleyi gerektirmektedir” ifadelerini kullanmıştır.

“70’ten fazla uluslararası insan hakları grubu, kuşatma ve bombardıman altındaki Gazze Şeridi’nde hızla yayılan kıtlığın resmen ilan edilmesi çağrısında bulunmuştur.”

Uluslararası insanı yardım kuruluşları ellerinden geleni yapsalar da, şeytani ittifakın yöneticileri halklarına rağmen bu katliamları cansiperane bir şekilde destekleyerek vampirler sınıfına dahil olduklarını göstermişlerdir.!

Dünya, ifsat edicilerin eşkıya düzenine teslim olmuş vaziyette ve 7 aydır İsrail’e kimse dur dememektedir/diyememektedir!

Ne Uluslararası Adalet Divanı!

Ne Birleşmiş Milletler!

Ne İnsan Hakları Kuruluşları!

Ne Avrupa Birliği Kurumları!

Ne İslam İş Birliği Teşkilatı!

Ne Arap Birliği!

Ne de bilumum kurum ve kuruluşlar Kudurmuş Köpek İsrail haydutuna söz geçirememektedirler.

Daha vahimi; kudurmuş köpek İsrail, tüm Uluslararası kurum ve kuruluşları kâğıt makinesinde öğüterek çöpe atmıştır!

Vahşetin her boyutunu gören Gazze halkı Allah’a dayanarak direnişine ve cihadına var gücüyle devam etmektedir.

Özellikle bu aşamadan genel olarak halkı Müslüman olan ülke yöneticilerinin umursamazlığına, Batılı ifsat edicilerin fiili desteği de eklenince, İsrail’i kudurdukça kudurmaktadır. Saldırganlığı arttıkça kendi ölümünün sonuna yaklaşmaktadır.

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ OLARAK tüm ülke yöneticilerini, insanlığı diri diri yakan kuduz köpek İsrail’i durduracak etkili icraatlar ortaya koymaları çağrısında bulunuyoruz. Özellikle İslam ülkelerinin, bu vebalin altından kalkamayacaklarının altını çiziyor, bugün sergiledikleri umursamaz tavırlarının, gelecekte kendilerine  ve gelecek nesillerine çok büyük belalar getireceğini ifade etmek istiyoruz.

Henüz Vakit Varken…

 

*Kudurmuş Köpek ifadesi, İsrailli General Moşe Dayan’ın kendi ifadesidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir