“5. KISA’DAN HİSSE KISA FİLM GÜNLERİ” İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR, BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ

2
0

Genç Öncüler Gençlik, Spor ve Eğitim Derneği tarafından düzenlenen “5. Kısa’dan Hisse Kısa Film Yarışması”nda bu yıl Genç Yönetmenlere toplamda 35 bin lira ödül verildi.

Öncelikle bu yarışmayı düzenleyen, Genç Öncüler Gençlik Hareketi Başkanı Aşkın Özcan ve ekibine, değerli jüri üyelerine, tüm sponsorlara ve -dereceye giren giremeyen-  yarışmaya katılan tüm genç kardeşlerimize hassaten teşekkür ediyor, medeni cesaretlerini takdir ediyoruz.

Gençler ve büyükler tarafından oldukça yoğun ilgi gören kısa film yarışmaları, yeni yeteneklerin keşfedilmesi açısından son derece önem arz etmektedir.

Bu önemin yanı sıra, birey ve toplumların değişiminde, sanatın ve özellikle de sinemanın etkisi, yadsınamaz bir gerçektir. Bu etki, mutlaka birey ve toplumun, iyi, güzel ve doğruya yönlendirilmesi için kullanılmalıdır.

Kaliteli üretimlerin gerçekleşebilmesi için bu sektöre, orta-uzun vadeli yatırımlar yaparak, çocuklara, gençlere ve ebeveynlere yönelik çizgi film, müzik, dizi ve sinemaya dair projeler hazırlanmalıdır. Bu çalışmalar, gelecek nesillerin ifsadının ve iflasının engellenmesi açısından stratejik bir zorunluluk, bizler açısından ise büyük bir sorumluluktur.

Gençlerimizden ve gelecekten yana umutlar diri tutulmalı. Onlara destek olmalı, imkânlar tanımalı ve yeteneklerini sergileyebilecekleri alanlarda önleri açılmalıdır. Bunlar sağlandığında, etkili ve kaliteli işlerin üretileceği görülecektir.

Bu temenniler eşliğinde tekrar “5. Kısa’dan Hisse Kısa Film Yarışması”nda emeği geçenlere ve bu emeğe teveccüh gösteren dostlarımıza teşekkür ediyor, her alanda başarıların devamını bekliyoruz.

 

UMRAN KÜLTÜR ve MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir