KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

2
0

15.06.2020 tarih ve 12 numaralı, “LGBT’YE DESTEK VEREN SHELL, APTAMİL, DECATHLON VE NİVEA FİRMALARININ ÜRÜNLERİNİ PROTESTO EDİYORUZ!” konulu basın açıklamamız bugün saat 14.00 civarında, FACEBOOK TARAFINDAN YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR.

LGBT, ZİNA ve FUHŞUN meşrulaştırılması çabaları çerçevesinde, her türlü TOPLUMSAL ÇÜRÜME, YOZLAŞMA ve KOKUŞMAYA karşı bir DURUŞ, TAVIR ve YAKLAŞIM söz konusu olduğunda, sözde düşünce ve fikir özgürlüğünü savunan bu zihniyetler, anında SANSÜRCÜ kesilmektedirler.

Konu özelde LGBT, Fuhuş, Zinayı savunma, din ve ahlak düşmanlığı yapma olduğunda, düşünce, fikir ve inanç özgürlüğünü savunan bu kesimler; LGBT’ye, zinaya fuhşa ve genel olarak gayri ahlaki olan her türlü tutum, tavır ve davranışa karşı tavır konulduğunda, din ve vicdan hürriyeti, düşünce ve fikir hürriyetini unutup tam bir sansürcü ve baskıcı olmaktadırlar.

Bu bir çifte standart uygulama değil midir?

Umran Kültür ve medeniyet Hareketinin basın açıklamasına uygulanan bu sansür, yüzlerdeki maskelerin düşmesine sebebiyet verdiği için faydalı olmuştur.

Her türlü kokuşmayı, yozlaşmayı ve fütursuzluğu engellemek için, kendi kültür ve medeniyet değerlerimize uygun olarak verdiğimiz mücadele karşısında, sözde özgürlükçü, gerçekte ise sansürcü, baskıcı, çifte standartçı bu zihniyetin böyle bir reaksiyon göstermelerini ESEFLE karşılıyor ve de şiddetle KINIYORUZ.

“İstanbul Sözleşmesi”nden aldıkları cesaretle gerçekleştirdikleri bu girişimin, meselenin ehemmiyetinin anlaşılması açısından hangi boyutlara geldiği, kamuoyu tarafından görülmesi gerekmektedir.

DAHASI İSTANBUL SÖZLEŞMESİ FESH EDİLMEDİĞİ SÜRECE ÜLKENİN NE HALE GELECEĞİNİ YÖNETİCİLERİN VE MİLLETİN GÖRMESİ, OLMAZSA OLMAZ BİR DURUMDUR.

Kendi kültür ve medeniyetimize yabancı bir zihniyet tarafından, ülkemiz sınırları içerisinde karşılaştığımız bu sansürleme girişimi, gelecekte yaşanacakların fark edilmesi açısından önemli bir örnek olarak kayıtlara geçmekte ve tarihe not düşülmektedir.

Bu sansürler, teknoloji bağlamında bizleri esir etme girişimlerinin ısınma turlarıdır. Fuhşiyatı meşrulaştırma ve normalleştirme yolunda adım adım ilerlemektedirler. Bu ilerleyiş, her geçen gün dozunu artırmakta ve görünen o ki, hiçbir engel de tanımamaktadırlar.

Eğer Devlet ve Millet tarafından gerekli tedbirler alınmazsa, gelecekte elde edecekleri daha geniş yetkilerle, bu milletin değer sistemine ve aile yapısına her türlü müdahaleyi gerçekleştirebileceklerdir.

Bu durum hafife alındıkça, mesele daha tehlikeli boyutlara ulaşacaktır.

Unutulmamalıdır ki; öngördükleri “Yeni Dünya Düzeni/Dijital Dünya Düzeni” insanları kontrol etme, kendi çıkarları ve hesapları adına hiç çekinmeden müdahalede bulunma ve uzun vadeli ifsat projeleri doğrultusunda toplumları yönetme düzenidir.

Bu durum bir kez daha bizlere, en kısa zamanda, Türkiye’nin yerli ve milli bir Sosyal Medya Ağı oluşturması, yerli ve milli teknolojiye yatırım yapması gerektiğini göstermiştir.

Bu toprakların insanları bunu başaracak güçte, potansiyelde ve kararlılıktadır.

MESELE BASİT BİR SANSÜRLEME OLAYININ ÖTESİNDE, İFSAT EDİCİ BİR ZİHNİYETİN, ISLAH ETME HAREKETİNİ ENGELLEME GİRİŞİMİDİR. SANSÜRLEME, MARUF İLE MÜNKERE YER DEĞİŞTİRTME EYLEMİDİR.

ASLA HAFİFE ALINMAMALIDIR.

Unutmayınız ki;

(4786)-  “Resulullah (sas)(bir gün):

“Gençlerinizin fıska düştüğü, kadınlarınızın azdığı zaman haliniz ne olur?” diye sormuştu.

(Yanındakiler hayretle):”Ey Allah’ın Resulü, yani böyle bir hal mi gelecek?” dediler.

“Evet, hatta daha beteri!” buyurdu ve devam etti:

“Emr-i bi’lma’rufta bulunmadığınız, nehy-i ani’lmünker  yapmadığınız vakit haliniz ne olur?” diye sordu.

(Yanındakiler hayretle):”Yani bu olacak mı?” dediler.

“Evet, hatta daha beteri!” buyurdular ve sormaya devam ettiler:

“Münkeri emredip, ma’rufu yasakladığınız zaman haliniz  ne olur?”

(Yanında bulunanlar iyice hayrete düşerek):”Ey Allah’ın Resulü! Bu mutlaka olacak mı?” dediler.

“Evet, hatta daha beteri!” buyurdular ve devam ettiler:

“Ma’rufu münker, münkeri de ma’ruf addettiğiniz zaman haliniz ne olur?”

(Yanındaki Ashab): “Ey Allah’ın Resûlü! Bu mutlaka olacak mı?” diye sordular.

“Evet, olacak!” buyurdular.”

YAPILAN SANSÜRLEME İLE FACEBOOK, İSTANBUL SÖZLEŞMESİNE DAYANARAK MÜNKERİ EMREDİP MARUFU YASAKLAMAKTADIR.

O nedenle diyoruz ki şer odaklarına, milletimizi, kültür ve medeniyetimizi ve ahlak sistemimizi tahrip etme imkânı ve fırsatı veren

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ HEMEN FESH EDİLMELİDİR.

 

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir