MİLLİ SAVAŞ UÇAĞIMIZ ANADOLU-1071’İ YAPALIM ARTIK!

2
0

S-400 Savunma Sistemlerini taşıyan Rus uçaklarının Mürted Hava Üssüne inmeye başlamasının ardından; ABD, Türkiye’nin F-35 Savaş Uçakları Programına olan katılımının askıya alındığını ve 31 Temmuz tarihine kadar da çıkarılma işlemlerinin tamamlanacağını, böyle bir kararı ise, diğer ortak ülkelerle birlikte aldıklarını yetkili ağızlardan bildirdi.

Türkiye, öncelikle bu ortak programdan çıkarılmasından dolayı uğramış olduğu zararı, uluslararası mahkemeler yoluyla tahsil etmelidir.  Sonra da bu boşluğu doldurmak için kısa vadede, Rusya ve Çin’den en son teknoloji ile yapılmış savaş uçakları almalı, ardından da orta vadede tamamen Milli Savaş Uçağımızı (Anadolu-1071) gerçekleştirmelidir.

ABD’nin F-16 savaş uçaklarının parçalarını vermeme ihtimalini göz önüne alarak acilen F-16’lar için yedek parça üretim merkezi kurmalıdır.

F-16’larda mevcut yazılımlar içerisinde casus programı olup olmadığı acilen araştırılmalıdır.

NATO uçakları birbirine dost olarak tanıtılmıştır, o yüzden birbirine mermi atmaları mümkün değildir. Bizim uçaklarımız NATO uçaklarını dost olarak tanırken, ABD bizim uçaklarımızı diğer NATO uçaklarına düşman olarak tanıtabilir. Böylece, biz onlara ateş edemezken onlar bize ateş edebilirler. Türkiye’nin bu tehlikeye karşı acil olarak tedbir alması gerekir.

Bu mühendis kadrosu, bu imkân ve heyecan bizde mevcuttur.

Unutmayalım;

ABD bizim müttefikimiz değildir,

ABD bizim stratejik ortağımız değildir,

ABD bizim model ortağımız değildir,

ABD bizim dostumuz hiç değildir,

ABD bizim baş düşmanımızdır ve ABD’nin asıl hedefi Türkiye’dir.

Bundan dolayı, ABD ile olan ikili anlaşmaları gözden geçirip iptal edilmesi gerekenleri hemen iptal edelim.

ABD’nin Türkiye’deki üslerini kapatalım.

ABD’ye karşı birlik ve dayanışma içerisinde olalım.

O zaman Allah’ın yardımı gelecek, küresel zulüm düzeni yerle bir olacaktır.

“Gerçek şu ki, onlar hileli-düzenler kurdular. Oysa onların düzenleri, dağları yerlerinden oynatacak da olsa, Allah katında onlara hazırlanmış düzen vardır.” (Nahl Suresi 46. Ayet)

 

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir