BM NAZİ İSRAİL’İ ATTIĞI BU TEHLİKELİ ADIMDAN VAZGEÇİRMELİDİR!

3
0

Terörist İsrail Devleti; parlamentosu tarafından kabul edilen, Anayasa yerine geçecek “Temel Yasalar” kararları ile kendisine, sözde hukukî zemin hazırlamak istemektedir. Korsan İsrail Parlamentosunun almış olduğu bu haksız ve adil olmayan kararları tanımıyor ve reddediyoruz.

Bu, “Temel Yasalar”a göre;

“Adı İsrail, Başkenti Kudüs, resmi dili İbranice olan bu Devlet, Yahudi milletinin tarihi vatanı olup bütün Yahudilerin yerleşimine açıktır. Bu ulus devlette, kendi kaderini tayin hakkı sadece Yahudilere özgüdür ve diğer ülkelerdeki Yahudi halkının Yahudilikleri veya vatandaşlıkları sebebi ile sıkıntı ve esaret altında olmaları halinde güvenliklerinden sorumludur…” diyor, Siyonist İsrail…

ABD’nin desteğiyle şımaran Nazi İsrail, uluslararası hukuku hiçe sayarak, hiçbir kanun, nizam, ilke, teamül tanımadan, “Ben yaptım ve oldu!” demek istiyor.

Hudutlarının nerede başlayıp nerede bittiği belli olmayan bu coğrafyanın topraklarının tamamını kendisine vaad edilmiş topraklar olarak görüyor. ORTADOĞU’daki karışıklıklardan da yararlanarak kendisine güvenli bölgeler oluşturuyor.

Bu topraklarda benim müsaade ettiğim kadar Arapça ya da başka bir dil konuşabilirsiniz.

Müslümanlar, Hristiyanlar vb. din mensupları benim müsaade ettiğim ölçüde ibadetlerinizi yapabilirsiniz.

Ey Müslümanlar, benim iznim olmadan Mescid-i Aksa’da namaz kılamazsınız!” diyor, işgalci, faşist, Siyonist İsrail…

Hitler’in ruhuna taş çıkartacak bir anlayışla hareket eden katil İsrail’in Başbakanı terörist Benjamin Netanyahu ve diğer yöneticileri, bu, barış ve esenlik yurdunu, bu mukaddes beldeyi kirlettiler…

Siyonist İsrail, bu toprakları işgal ettiği andan itibaren, bu topraklarda huzur ve mutluluğun esamesi kalmadı.

Bu işgalci Siyonist vahşiler, bu topraklara kan ve gözyaşından başka hiçbir şey getirmediler…

Birkaç gün önce İsrail polisinin koruması altında, bin beş yüz civarında İsrailli fanatik, pis ayaklarıyla Mescid-i Aksa’yı kirlettiler. Oradaki Müslümanlara hakaret ettiler… Harem-i Şerif’te Filistin bayrağı açan bir çocuğu tutuklattılar.

Bu, sınır tanımaz İsrail saldırılarını protesto eden Gazze’deki Müslümanlara, Katil İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu, önceki gün, biri çocuk iki kişi şehit edildi.

BM Ortadoğu Barış Süreci Koordinatörü Nickolay Mladenov, Hamas ve İsrail arasındaki yüksek tansiyon nedeniyle uyarıda bulunarak, “Gazze’deki herkesin uçurumdan bir adım geri atması lazım.” diyor ama bu tahrik ve saldırıları durdurmak için hiçbir şey yapmıyor.

Zalim İsrail, BM Kararlarının çoğunu uygulamadı ve uygulamıyor. BM, şu ana kadar temennilerden öte bir şey yapamamıştır.

Buna rağmen;

BM hemen toplanmalı, korsan İsrail devletinin atmış olduğu bu adımı derhal iptal ettirmelidir.

İsrail’in işgal ettiği topraklardan geri çekilmesini, açmış olduğu yeni yerleşim yerlerini boşaltmasını ve yapmış olduğu zulüm ve haksızlıklardan dolayı, orada yaşayan tüm insanlardan özür dilemesini sağlamalıdır.

BM, İnsan Hakları Kuruluşları, AB, Avrupa Parlamentosu, İslâm İş Birliği Teşkilatı vb. daha ne kadar uluslararası kuruluş varsa hepsinin nezdinde işgalci İsrail mahkûm edilmeli ve insanlık ayağa kaldırılmalıdır.

Bundan sonra son sözü biz söylemeliyiz…

Türkiye;

Terörist İsrail’in, savaş suçlusu olarak uluslararası mahkemelerde yargılanması için gerekli girişimlerde bulunmalı,

Gazze’deki ablukanın kaldırılması için gerekeni yapmalı,

Başkenti KUDÜS olan, hudutları belirlenmiş, bağımsız Filistin Devletinin kurulması ve bütün dünya tarafından tanınması için gerekli tüm adımları atmalıdır.

İsrail’e ait olduğunu bildiğiniz malları, Allah rızası için, almayınız.

“Zalimler nasıl bir inkılapla devrileceklerini pek yakında göreceklerdir.” (Şuara, 227. Ayet)

 

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir