İSRAİL ULUS DEVLET YASASI

1
0

İşgalci Nazi İsrail Meclisinin Çıkardığı Yahudi Ulus Devlet Yasasını Reddediyoruz ve Lanetliyoruz…

19.07.2018 tarihinde, İsrail Parlamentosu Knesset tarafından dün onaylanan “Yahudi Ulus Devlet” yasası ile ırkçılığı ve ayrımcılığı meşrulaştırarak 21. asrın Nazi devleti olduğunu ispatlamıştır.

Çıkarılan yasaya göre;

  • “Resmi dil İbranice’dir,
  • Ülkede kendi kaderini tayin etme hakkı sadece Yahudilere aittir.
  • İsrail bir Yahudi devletidir ve İsrail, dünyadaki tüm Yahudilerin

tarihi anavatanıdır.

  • Hukuk sisteminde bir boşluk meydana geldiğinde Yahudi

Şeriatı referans alınacaktır.

  • Dünyada tüm Yahudilerin İsrail’e dönme hakkı vardır.
  • Yahudilerin dini günleri resmi tatil sayılacaktır.
  • İsrail’in başkenti Kudüs’tür.”

Bu düzenleme ile ülkenin yaklaşık yüzde 20’sini oluşturan Araplar ikinci sınıf vatandaş konumuna düşürülerek birçok hakları gasp edilmiş ve Arapça resmi dil olmaktan çıkarılmıştır. Bu, bir asimilasyon hareketidir.

Kanun’da, “İsrail tüm dünyadaki Yahudilerin anavatanıdır.” diyerek Filistinlilerin anavatanı olan bu toprakları babasının malıymış gibi, kendi mülkü olarak ilan ediyor. Topraklarından sürdüğü milyonlarca Filistinli mülteciyi yok sayarak dünyadaki Yahudileri buralara gelip yerleşmeye davet ediyor.

Uluslararası hukuka aykırı olarak Filistin topraklarında yasa dışı olarak kurduğu tüm yerleşim birimlerini genişletmeye devam ederken kendine göre bu hukuksuzluğuna sözde hukuki dayanak kurmuş oluyor.

Halkı Müslüman olan ülkeler ya susuyor ya da laf üretmekten öte bir şey yapmıyor. Müslümanlar sustukça İsrail gittikçe cüretini artırarak gasp ve işgal saldırılarına devam ediyor.

Her gün Filistinli Müslümanları dünyanın gözü önünde katleden, ağır bombardımana tabi tutarak evlerini başlarına yıkan, kimyasal silahlarla ekinlerini ve nesillerini, yakıp yok eden Siyonistlerin zulümlerine giydirdikleri bu sahte kılıfa karşı sus pus olan Batı, bir dilsiz şeytan gibi davranmaktadır.

Şu iyi bilinmelidir ki İsrail sırtını dayadığı ABD vb. egemenlere güvenerek yaptığı bu kışkırtıcı şımarıklığın bedelini bir gün mutlaka ödeyecek ve akıbet olarak yok olup gidecektir. O giderken başkenti Kudüs olan özgür Filistin Devleti Allah’ın izniyle kurulacaktır.

“Zulmetmekte olanlar, nasıl bir inkılapla devrileceklerini pek yakında bileceklerdir.” (Şuara 227. Ayet)

 

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir