CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ HAYIRLI OLSUN

1
0

24.06.2018 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Genel Seçimleri barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiştir. Seçimlere katılan tüm siyasi partilerin sağduyulu yaklaşımları ve halkımızın bu yaklaşımlara eş değer bir duruş sergilemeleri, ülkemiz ve gelecek nesillerimiz açısından oldukça memnuniyet vericidir. Hangi siyasi görüşe sahip olunursa olunsun, aynı gemide olduğumuz bilinciyle hareket edip, ülkemizin refah ve barış ortamının pekiştirilmesi için ADALET, EMNİYET ve HÜRRİYET ilkelerinin işlerlik kazanmasına hep birlikte katkıda bulunmalıyız. Özelikle dış güçler ve şer ekseninin, özelde ülkemiz, genelde tüm İslam coğrafyası üzerinde kurguladıkları planları da göz önünde bulundurduğumuzda, bu ilkeler etrafından birleşmenin kaçınılmaz olduğunun altını çiziyoruz.

İslam coğrafyasında vuku bulan siyasi yangınların ve oynanan oyunların bozulması için, Türkiye’nin kendi içinde toplumsal barışını gerçekleştirmesinin elzem olduğunu düşünüyoruz. Toplumsal barışın gerçekleşmesi, yöneticilerin birbirlerine karşı olan üsluplarının müspet hale gelmesiyle hayat bulabilir. Liderlerin önderliğinde gerçekleşecek olan üslup düzelmesi, toplumsal tabana yayılmasıyla birlikte yeni bir beyaz sayfanın açılmasına da vesile olacaktır. Bu adımın atılması, toplumsal barışın sağlanması açısından kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz.

Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesiniz diliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

 

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir