NATO DOST DEĞİL DÜŞMANDIR!

1
0

Norveç’te, 8-17 Kasım tarihleri arasında NATO’nun düzenlediği tatbikatta yeni bir skandala imza atıldı.

NATO’nun Ortak Harp Merkezi’nin yönettiği tatbikatta, yapılan gösterimde, T.C.’nin ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal’in heykeli, “Düşman Liderler” bölümünde gösterildi. Tatbikatın farklı bir oturumunda ise; Recep Tayip Erdoğan adına açılan “sahte bir hesap”ta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, “düşmanla iş birliği yapan hain” olarak gösterildi.

Erdoğan’ın, “Böyle müttefiklik olmaz, oyun başka.” diyerek olayı protesto etmesi, tatbikata katılan askerlerimizin geri çekilmesi, olaya sebebiyet verenlerden hesabının sorulmasını istemesi ve bu olayın takipçisi olacağını vurgulaması, gereklidir fakat yeterli değildir.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in, “Olaylar, tek bir kişinin eylemlerinden kaynaklanıyor, NATO’nun görüşü değildir!” diyerek özür dilemesi gerçeği yansıtmamaktadır.

Ne zamandan beri NATO Toplantıları bir ya da iki kişinin inisiyatifleriyle yapılmakta, üst komutanların onayı alınmadan programlar yürürlüğe sokulmaktadır?

Bu olay sürecin bir parçasıdır. Hedeflenenleri ve perde arkasını daha iyi anlayabilmek ve daha doğru karar verebilmek için aşağıdaki olayları göz önüne almak gereklidir:

  • Gürcistan’da, Ağustos ayında düzenlenen NATO tatbikatında brifing veren bir Amerikan subayının, haritada “İstanbul-Tekirdağ Hattı”nın üzerine elini koyarak bölgeyi hedef göstermesi…
  • Rusya ile S-400 Savunma Sistemleri görüşmeleri sürdürülürken, NATO’nun Yunanistan’da, özellikle Girit adasında, Türkiye işaret edilerek, “Doğudaki düşmana karşı” yapılan Artemis Tatbikatı…
  • Türkiye’de yapılan darbelerin ve darbe girişimlerinin tümünün arkasında NATO’nun olması…
  • 15 Temmuz öncesi İncirlik Üssünde, darbe ile ilgili 16 toplantının yapılması; darbe gecesi, darbede kullanılan jetlere İncirlik Üssü’nden kalkan tanker uçaklarıyla havada ikmal yapılması…
  • ABD-NATO’nun PKK/PYD-YPG’yi Türkiye’ye rağmen müttefik ilan etmesi ve binlerce TIR silah yardımı yapması….
  • PYD’yi DEAŞ’in Rakka’da boşalttığı yerlere yerleştirerek, DEAŞ’ı daha sonra kullanmak üzere silahlarıyla birlikte, törenle tahliye etmesi…
  • FETÖ ve FETÖCÜ’leri koruma, kollama ve onlarla iş birliği yapması…

Bütün bu olanlar;

1995 yılında yapılan NATO toplantısında İslam ve Müslümanların düşman olarak ilan edilmiş olmasının bir sonucudur.

NATO konseptinde yapılan bu değişikliklerle Şer İttifakı(ABD, İNGİLTERE, AB, SİYONİZM), NATO aracılığıyla İslam coğrafyasını parçalayıp işgal etmek istemektedir. Afganistan, Irak ve Suriye’de ve tüm İslam coğrafyasında meydana gelen olaylar bunun sonucudur.

Her fırsatta bize düşmanlık yapan ABD ve onun güdümündeki NATO’da hâlâ ne işimiz var?

İncirlik Üssü hâlâ niçin kapatılmaz?

ABD’nin Türkiye’deki diğer üsleri niye kapatılmıyor?

Şühedanın kanlarıyla yoğrulmuş bu mübarek vatanda herkesi, Allah’ın şu çağrısına uymaya ve gereğini yapmaya çağırıyoruz:

“Ey iman edenler, kendinizden olmayanı sırdaş edinmeyin. Onlar size kötülük ve zarar vermeye çalışırlar, size zorlu bir sıkıntı verecek şeyden hoşlanırlar.

Buğz (ve düşmanlıkları) ağızlarından dışa vurmuştur, sinelerinin gizli tuttukları ise, daha büyüktür.

Size ayetlerimizi açıkladık; belki akıl erdirirsiniz.

Sizler, işte böylesiniz: onları seversiniz, oysa onlar sizi sevmezler.

Size bir iyilik dokununca onları tasalandırır, size bir kötülük isabet edince ise onunla sevinirler. Eğer siz sabreder ve sakınırsanız, onların ‘hileli düzenleri’ size hiçbir zarar veremez.

Şüphesiz, Allah, yapmakta olduklarını kuşatandır.” (Al-i İmran 118-120)

 

İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!

ABD’NİN TÜRKİYE’DEKİ DİĞER ÜSLERİ DE KAPATILSIN!

NATO DOST DEĞİL DÜŞMANDIR!

DÜŞMANLIĞINI HER VESİLE İLE GÖSTEREN NATO’DA NE İŞİMİZ VAR?

 

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir