Ara Ara Kurban Edilen ARAKAN…

1
0

Mübarek Kurban Bayramı Arafesinde şahit olduğumuz Arakan zulmü, mümin yürekleri derinden yaralamış ve bayramlarına hüzün düşürmüştür.

Batılı Şer Güçlerin veya onlara ortam hazırlayan Doğu’lu işbirlikçilerinin çıkarlarına göre şekillenen bir bölge ARAKAN. Zira kadim geçmişinde sürekli zulümler yaşayan fakat ara ara gündeme gelen ve her defasında da Müslüman halk üzerinden gerçekleştirilmeye çalışılan kötü emellerin kurbanı olmaktadır, bölgenin yerli halkı.

Her defasında ciddi mağduriyetlerin yaşandığı bölgede, ne gariptir ki zulüm, güya insan odaklı din kisvesine bürünmüş Budist Rahipler tarafından gerçekleştirilmektedir.

Her kanayan coğrafyada olduğu gibi, yine burada da, Devler/Şer Güçler kendi çıkarları uğruna tepişirken, çimlerin/masum insanların (bu da genelde Müslümanlar olmaktadır) ezildiğine, katliama maruz kaldığına şahit olmaktayız.

Her ne kadar Şer Şebekesi kirli emellerini aynı yöntemlerle uygulamaya devam etse de, gelinen noktada, bu Şer Güçlerin de artık bir bütünlük arz etmediği, ortaklıklarının nihayete erdiği ve kendi içlerinde ciddi bir çıkar çatışması yaşadıkları görülmektedir.

Bu fiili duruma tanıklık eden Müslüman camianın, Şer Şebekesinin hesaplarını bozmak adına, kendi aralarında vahdeti sağlamalarını ümit ediyor ve Budist maşaların Arakan’da uyguladığı zulmü şiddetle kınıyoruz.

Bu vesileyle; her bayramın, mazlum Müslüman coğrafyanın kurtuluş muştusu olması ümidiyle, tüm İslam âleminin birlik ve beraberliğini sağlaması yönünde bir uyanışa vesile olmasını diliyoruz.

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir