BU KANLI VAHŞETİ YAPANLARI VE ARKASINDAKİ ŞER ODAKLARINI MİLLET OLARAK LANETLİYORUZ

1
0

Hepimizin bildiği gibi bu gece(10.12.2016 Saat:22.30) terör, İstanbul’da yeniden vahşi yüzünü göstermiştir. Peş peşe iki bombalı saldırı ile Beşiktaş – Arena Stadı çevresi kana bulanmış, yedisi sivil, otuz biri polis olmak üzere toplam 38 kardeşimiz öldürülmüş; on altı vatandaşımız da yoğun bakımda ölümle pençeleşiyor. Yüz elli beş vatandaşımız da çeşitli şekillerde yaralanmış ve hastanelerde tedavileri sürmektedir. Ölülerimize Allah’tan rahmet, aile efradına baş sağlığı; yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bu, 15 Temmuz İhanet Hareketi olan Darbe Girişiminin bir devamıdır.

ŞER İTTİFAKININ(ABD, AB, İngiltere, İsrail, Siyonizm) taşeron örgütleri olan PKK, DHKP-C, DAEŞ, PYD, YPG ve FETO örgütlerinden hangisi olursa olsun ve arkalarında kim olursa olsun hepsini millet olarak lanetliyoruz… Millet olarak hem ŞER İTTİFAKINDAN hem de onların taşeron örgütlerinden er ya da geç bunun hesabı sorulacaktır… Bu asla unutulmamalıdır.

ŞER İTTİFAKININ(ABD, AB, İngiltere, İsrail, Siyonizm) başlattığı İslam Coğrafyasını işgal etme planı çerçevesinde Afganistan, Irak, Suriye, Libya, Sudan, Yemen ve bütün Ortadoğu kana bulanmış, milyonlarca kardeşimiz vahşice öldürülmüştür.

Dün, PKK’yı bugün PYD ve YPG’yi stratejik dost ve ortak kabul eden ŞER İTTİFAKI ve Onun silahlı gücü NATO, gerçek katiller olup Türkiye’deki tüm terör olaylarının, ekonomik krizlerin gerçek sorumlularıdır.

Türkiye’nin buna cevabı Türkiye’deki tüm ABD ve NATO üslerinin kapatılması olmalıdır.

Millet olarak, ümmet olarak bu ŞER İTTİFAKI’nın oyununa gelmemeliyiz. Birlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Birbirimize bir binanın tuğlaları gibi kenetlenmeliyiz.

Yetkilileri, STK’ları ve Milletimizi Türkiye’deki ABD ve NATO Üslerinin kapatılması için göreve çağırıyoruz.

ABD VE NATO ÜSLERİ KAPATILSIN!

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir