KATİL ABD TARAFINDAN YAPILAN YARDIMLARA (!) DİKKAT

1

BASIN AÇIKLAMASI

İstanbul, 4.3.2024

7 Ekim 2023’ten beri Gazze’de ateşkesin sağlanması için BMGK’ya getirilmiş olan tasarılar ABD tarafından 5 kez veto edilmiştir. ABD her fırsatta İsrail’in yanında yer almış, onu kayıtsız şartsız desteklemiş ve bunu yol boyu söylemekten çekinmemiştir.

 ABD, 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren; 5 binden fazla güdümlü bomba, 57 bin 155 milimetre top mermisi, 21 bin hassas güdümlü füze, 3 bin JDAM doğrudan taarruz mühimmatı, 200 adet kamikaze dron vb. İsrail’e askeri yardım yapmıştır…

Yine, ABD, 7 Ekim 2023’ten beri; Uçak Gemileri (2), Savaş Gemileri, Denizaltıları, Nükleer Başlıklı Füzeleri vb. yukarıda izah ettiğimiz askeri araç ve mühimmatlarıyla -kısaca- tüm gücüyle Doğu Akdeniz’e gelerek İsrail’e destek vermeye devam etmektedir…

İsrail’e 14.1 milyar Dolarlık askerî yardım paketi ayıran Biden Yönetimi Kongre’nin itirazlarına rağmen yardımlarını devam ettirmektedir…

Medyada çıkan haberlere göre ABD, iki bin askerini Gazze’deki kara savaşı için Irak’ta konuşlandırmıştı. Ayrıca ABD askerleri doğrudan doğruya Gazze’deki tünel savaşlarında Hamas’a karşı savaş vermektedir.

ABD, bütün bu yardımları yaparken İsrail’in Filistinlilere uyguladığı soykırıma açık, aleni destek vermiştir.

ABD Başkanı Biden Gazze’ye yardım yapılmasından bahsederken “Gazze” yerine iki kere “Ukrayna” ifadesi kullanmıştır. Bu, Biden’in zihinsel sorunları olduğunun bir göstergesidir (!)

“Ben Siyonist’im” diyen ABD Başkanı Biden’in Gazze’de ateşkes yapılmasından söz ederken de “dondurma yalaması” zihinsel sorunlarının varlığının bir göstergesidir.

Ateşkesi veto eden, böylelikle Refah Sınır Kapısında kilometrelerce uzayan yardım tırlarının açlıktan ölen onlarca Gazzeliye ulaşmasını engelleyen katil ABD, Gazze’ye havadan uçaklarla yardım paketleri atıyormuş (!)…

Ateşkesi veto eden ve İsrail’in soykırımını açık bir şekilde destekleyen katil ABD bu yardımlarla (!) gerçekte ne yapmak istemektedir? Sorgulanması gereken bir husustur.

“Biyolojik silah en büyük kıyımını Amerikan Kızılderililerine yaptı. 1763 yılında Kızılderililerin yaşadığı toprakları ele geçirmek isteyen İngiliz Kraliyet Kuvvetleri, çiçek hastalığı bulaştırdıkları battaniyeleri Kızılderililere hediye ettiler. Milyonlarca Kızılderili çiçek hastalığından öldü.” (Sinan TAVUKCU 10 Nisan 2020 SDE – Stratejik Düşünce Enstitüsü)

Yoksa, dün İngiliz Kraliyet Kuvvetleri tarafından Kızılderililere uygulanan soykırımın aynısı, bugün ABD tarafından Gazzelilere mi uygulanmak isteniyor?

Dünyayı ateşe verenlerden ne olsa beklenir?

Başta Türkiye olmak üzere tüm İslâm ülkelerindeki yönetimlerin Hamas Yönetimini bu hususta uyarması gerekir.

Henüz vakit varken!

UMRAN KÜLTÜR VE MEDENİYET HAREKETİ